Woonaccessoires

Silvijn Wonen Soest interieur woonwinkel

Woonaccessoires
In onze woonwinkel vindt u een ruim aanbod aan grote en kleine woonaccessoires en cadeau-artikelen. Zowel voor gebruik binnen als buiten op het terras of in de tuin. Zo hebben wij diverse stoere lampen staan, gemaakt voor boomstronken, originele hanglampen, design tuinhaarden, kachels, houten en keramiek beelden, siersmeedwerk, bijzettafeltjes, krukken, wanddecoraties, klokken, kastjes, manden, houten en metalen tekstborden, kisten, vintage van de boerderij en lantaarns. Elke week wisselt het aanbod, dus bij elk bezoek zie je weer nieuwe artikelen.

Serveerplanken
Voor thuis en de horeca maken wij serveerplanken in opdracht. Ze zijn zeer praktisch en decoratief op tafel bij het serveren van een kaasplankje, worst, brood en tapenades. Elke plank is handgemaakt en daardoor uniek! Niet één is hetzelfde! Wij maken ze nòg persoonlijker met een door ons handgeschreven tekst en/of uw logo.

De plank groter? Kleiner? Tekst? Logo? U mag het invullen, we maken het zoals u wilt en zoveel u er wilt.

Silvijn Wonen Soest serveerplanken
Handgegraveerde serveerplanken
Silvijn Wonen Soest serveerplanken
Verschillende afmetingen en modellen

Design tuinhaarden
Silvijn Wonen levert prachtige houtgestookte design tuinhaarden in handgemaakte kwaliteit. Alle modellen zijn door de leverancier zelf ontworpen en worden in hun eigen werkplaats geproduceerd, met de doelstelling het creëren van een bijzonder vormgegeven terrashaard met optimale verbrandingsmogelijkheden en stralingswarmte.

De design tuinhaard is het absolute topmodel, zowel in vormgeving als functionaliteit. Door middel van de innovatieve Clean Burn Technologie geeft deze heerlijk veel stralingswarmte welke, doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een ontsierende kachelpijp, circuleert in de kachel en naar voren wordt gestuwd.

Silvijn Wonen Soest tuinhaarden

Deze terraskachel is verkrijgbaar in twee verschillende formaten en drie staal soorten en is uitgevoerd met een 3mm dikke stalen onderplaat. Er zijn diverse accessoires verkrijgbaar bij de Magma Tuinhaard, zoals een barbecue rooster met op maat gemaakte standaard.

Wilt u ook genieten van lange, warme zomeravonden en bent u op zoek naar een unieke én voordelige tuinhaard, bekijk ze in onze woonwinkel en neem rechtstreeks contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meubels
Onze winkel staat goed gevuld met bijzondere tafels, boomstamtafels, banken, stoelen, kasten, bijzettafeltjes en krukjes. Onze verkoper vertelt u er graag meer over. De tafels (ook die in opslag staan) zijn tevens online te bekijken en te bestellen via onze winkelvoorraad.

Impressie van Silvijn Meubels:

Impressie van de Zomerfair op Paleis Soestdijk:

Een greep uit onze collectie:

Silvijn Wonen Soest kachels schilderijen
Kachels en kunst
Silvijn Wonen Soest wandrek
Wandrek
Silvijn Wonen Soest lamp
Stoere lampen
Silvijn Wonen Soest siersmeedkunst
Smeedijzeren beelden
Silvijn Wonen Soest tuinhaard
Tuinhaarden
Silvijn Wonen Soest beeldjes
Decoraties
Silvijn Wonen Soest houten vogel
Houten beelden
Silvijn Wonen Soest wijnrek
Wijnrek

Silvijn Wonen Soest interieur woonwinkel

 


Tekstborden
Silvijn Wonen Soest boomstronk
Boomkruinen
Silvijn Wonen Soest siersmeedkunst
Siersmeedkunst
Silvijn Wonen Soest natuurstenen wasbakken
Natuurstenen wasbakken
Silvijn Wonen Soest klokken
Klokken
Silvijn Wonen Soest krukjes
Krukjes
Silvijn Wonen Soest aardewerk
Aardewerk
Silvijn Wonen Soest serveerplanken
Serveerplanken
Silvijn Wonen Soest smeedijzeren_haken
Smeedijzeren kapstokhaken

Silvijn Wonen Soest interieur woonwinkel

Silvijn Wonen: Een leuke gelegenheid om te gaan kopen!