Aankoopvoorwaarden

Met het bevestigen van uw aankoop gaat u akkoord met onderstaande aankoopvoorwaarden:

Prijs artikel
U koopt het artikel voor de prijs die staat vermeld op de website. Als er een actie loopt dan staat de actieprijs vermeld in uw bestelling en is dat uw aankoopprijs. Bent u te laat voor de actie, dan geldt de reguliere prijs.

Winkelaankoop
Het door u geselecteerde artikel is in de winkel aan de Van Weedestraat 251a te bekijken en te beoordelen door u als koper. Uw aankoopbevestiging geldt daarmee als aankoop in een winkel. U kunt zich niet beroepen op de wettelijke bedenktermijn van 14 kalenderdagen die bij online aankopen geldt.

Betaling
Betaling geschiedt contant bij afhalen of aflevering. Dit is de dagprijs van het artikel plus eventuele bezorgkosten. Deze kosten zijn incl. 21% btw.

Bezorging

  • Wij nemen contact met u op inzake leveringsdatum en -tijdstip.
  • Wij bezorgen onze tafels gratis binnen een afstand van 25 km vanaf de winkel van Silvijn Wonen aan de Van Weedestraat 251a te Soest. Vanaf 25 km bezorgen wij tegen een tarief van € 0,60 de kilometer. We hanteren de ANWB routeplanner, snelste route.
  • Woonaccessoires dienen op afspraak afgehaald te worden in onze winkel. Wilt u gebruik maken van onze bezorgservice, dan kan dat uiteraard in overleg met u.
  • Wij maken voor de bezorging gebruik van een ruime aanhanger. Bij bestelling van meerdere artikelen betaald u, bij een grotere afstand dan 25 km, éénmalige bezorgkosten.

Lees behalve de aankoopvoorwaarden ook de garantiebepalingen.

Silvijn Wonen: Een leuke gelegenheid om te gaan kopen!