Aankoopvoorwaarden

Met het bevestigen van uw aankoop gaat u akkoord met onderstaande aankoopvoorwaarden:

Prijs artikel
De actieprijzen gelden dagelijks van 00.00 tot 23.59 uur. Het tijdstip van ontvangst van de emailbevestiging van uw aankoop bepaalt de verkoopprijs.

Winkelaankoop
Het door u geselecteerde artikel is in de winkel aan de Van Weedestraat 90 of op afspraak in onze houtwerkplaats aan de Birkstraat 113 te Soest te bekijken en te beoordelen door u als koper. Uw aankoopbevestiging geldt daarmee als aankoop in een winkel. U kunt zich niet beroepen op de wettelijke bedenktermijn van 14 kalenderdagen die bij online aankopen geldt.

Betaling
Betaling geschiedt contant bij aflevering of middels een zogenaamd ‘tikkie’. Dit is de dagprijs van het artikel plus eventuele bezorgkosten. Deze kosten zijn incl. 21% btw.

Bezorging

  • Wij nemen contact met u op inzake leveringsdatum en -tijdstip.
  • Wij bezorgen gratis binnen een afstand van 25 km vanaf de winkel van Silvijn Wonen aan de Van Weedestraat 90 te Soest. Vanaf 25 km bezorgen wij tegen een tarief van € 0,60 de kilometer. We hanteren de ANWB routeplanner, snelste route.
  • Wij maken voor de bezorging gebruik van een ruime aanhanger. Bij bestelling van meerdere artikelen betaald u, bij een grotere afstand dan 25 km, éénmalige bezorgkosten.

Lees behalve de aankoopvoorwaarden ook de garantiebepalingen.

Silvijn Wonen: Een leuke gelegenheid om te gaan kopen!