Maatwerk

Silvijn Wonen is liefhebber van hout. Zo vervaardigen wij onder andere robuuste boomplaattafels, ook wel boomstamtafels genoemd, waarbij het tafelblad uit één plaat hout bestaat. Daardoor is de tekening van de boom prachtig te zien en vormen de contouren van de boom een blikvanger van jewelste. Een mooie afwerking en glans maakt het plaatje compleet.

Al onze meubels zijn van natuurlijke materialen gemaakt. De tafelbladen zijn in diverse soorten hout beschikbaar. Zo hebben wij eiken, beuken, suar, suiker-es, iepen, esdoorn, grenen en douglas tafelbladen op voorraad staan. Een tafel kan helemaal naar uw wens worden samengesteld.

Naast de ruime keuze uit houtsoorten, vormen, lengtes en diktes van de tafelbladen, hebben wij veel verschillende onderstellen om uit te kiezen. Kruispoten, smeedijzer, losse poten, metaal, hout, u-vorm, zwart, wit …

Het in opdracht op maat maken in onze houtwerkplaats maakt Silvijn Wonen bijzonder. Samen met één van onze medewerkers bespreken wij uw wensen en zorgen ervoor dat u de droomtafel van uw keuze krijgt. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Laat u bij een bezoek adviseren en inspireren en neem uw kinderen gezellig mee. Op het erf van de sfeervolle woonboerderij kunnen ze pony’s aaien, koetsen bewonderen en bij de paarden en varkens kijken.

Naast het maatwerk leveren wij ook diverse meubels uit voorraad. Een selectie van deze meubels staat in onze nieuwe woonwinkel aan de Van Weedestraat 90 (voorheen Metz), maar zijn ook online te koop! Bekijk hier de gehele winkelvoorraad en magazijnvoorraad live online!

Kwaliteit, maatwerk en persoonlijke benadering, dat is de kracht van Silvijn Wonen!​

 


Ons ‘live online’ aanbod

Veel tafelbladen

Diverse onderstellen
Boomstam tafelbladen
Alle maten en soorten

Kruispoot onderstel

Houtspecialist Toon van Doorn

Als er één man in ons boomrijke land zich als houtspecialist heeft bewezen, dan is dat Toon van Doorn. Ooit begonnen met boomsleepwerkzaamheden achter het paard. Na zo’n 35 succesvolle jaren in de hout- en recyclingindustrie heeft hij zijn vooraanstaande bedrijven van de hand gedaan. Na verloop van tijd begon het hout toch weer te kriebelen. Tezamen met een aantal enthousiastelingen is Silvijn Wonen, voorheen Silvijn Meubels, ontstaan.

De werkplaats van Silvijn Wonen, aan de Birkstraat 113 in Soest, is alleen op afspraak geopend voor bezichtiging. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. 


Een greep uit onze reeds verkochte tafels

Onderstaande tafels hebben ondertussen hun weg naar een eigenaar gevonden. Maar wellicht zit er een model tussen die u erg aanspreekt en als inspiratie kan dienen voor een op maat gemaakte tafel.

esdoorn boomstamtafel soest
Tafel SW-075 | Esdoorn

eikenhouten tafel smeedijzeren onderstel
Tafel SW-002 | Eiken

tafel van vurenhout
Tafel SW-065 | Vuren

suar boomstamtafel tafelblad
Tafel SW-047 | Suar

wengé boomplaattafel kruispoot
Tafel SW-001 | Wengé

Salontafel SW-018 | Eiken

Tafel SW-066 | Grenen

BBQ tafel SW-013 | Vuren

Boomstamtafel SW-049 | Suar

Sidetable SW-006 | Suar

Douglas eettafel met metalen poten
Tafel SW-094 | Douglas

Suar salontafel 70x120 cm
Salontafel SW-048 | Suar

Silvijn Wonen: Een leuke gelegenheid om te gaan kopen!