Informatie

Welkom in onze ‘live online’ woonwinkel gevuld met unieke meubels, zoals stoere tafels, kasten, tuinmeubilair en banken. De meubels die deze week in onze winkel aan de Van Weedestraat 90 in Soest staan kunt u ook online bekijken en bestellen. Elke tafel is scherp geprijst en uniek, dus wees er op tijd bij, want weg = pech! Sla dus op tijd uw slag om teleurstelling te voorkomen.

Sfeervolle woonwinkel in Soest
Onze winkel aan de Van Weedestraat 90 in Soest biedt een wekelijks wisselend aanbod van unieke meubels, maar ook artikelen als lampen, woonaccessoires, kachels, barbeque’s en houtsierwerk. U kunt deze collectie in onze sfeervolle winkel in alle rust bewonderen. Voor vragen kunt u bij onze verkoper terecht. Meubels bestellen doet u eenvoudig in de winkel of thuis online.

Kom binnen!

Sfeervolle woonwinkel

Wekelijks nieuw aanbod

Diverse houtkachels

Lampen op houten voet

Barbeque’s

Bestellen online
U kunt vanaf de webpagina’s ‘live online’ en ‘live in de winkel’ snel en eenvoudig uw keuze maken en de bestelling online plaatsen.

Klik op het artikel naar keuze en lees de beschrijving. Wilt u het artikel kopen, klik dan op de koopknop en bevestig de inhoud van uw winkelmand. Vul vervolgens het aankoopformulier in. Bevestig uw aankoop en u ontvangt een mail met de ordergegevens. Ook wij ontvangen deze gegevens en nemen contact met u op.

Als u een meubel koopt dient u akkoord te gaan met onze aankoopvoorwaarden en garantiebepalingen.

Betalen
Betaling bij een bestelling online kan contant bij ophalen/aflevering.

Aflevering
Wij bezorgen uw bestelling gratis binnen een straal van 25 km vanaf onze winkel aan de Van Weedestraat 90 te Soest. Vanaf 25 km bezorgen wij tegen een tarief van € 0,60 de kilometer. We hanteren de ANWB routeplanner, snelste route.

Te laat?
Geen zorgen. Silvijn Wonen heeft veel tafels in depot staan en wij verzorgen meubels op maat. Neem gerust contact op voor informatie of om een afspraak te maken.

Maatwerk
Is bijvoorbeeld de tafel die u aanspreekt te klein of juist te groot? Silvijn Wonen heeft veel tafels in depot staan. In onze timmerwerkplaats kunnen wij tevens een unieke tafel op maat voor u maken! Klik voor meer informatie hier of neem contact met ons op om een afspraak te maken: 06-53 29 41 75.

Recensies

• Als je nou net wat anders zoekt, eigenzinnig en trendy, ben je bij jullie aan het juiste adres! Top adres.
Monique Lartey

• Wow! Wat een mooie meubels, fijne mensen en goed advies! Onze tafel staat super in ons huis. Bedankt!
Jeroen van Velthuisen

• Heerlijke winkel om lekker rond te neuzen en inspiratie op te doen.
Esmeralda Rijksen

• Mooie bank laten maken voor in de tuin. Het is precies geworden wat wij in de winkel hadden besproken, geleverd
binnen 2 weken tot op de plek waar wij hem wilden hebben. Zeker een aanrader. Wij zijn erg tevreden.

Fam. Edwards, Baarn

• Het tafelblad is mooi gemaakt. Het tafelblad dient als bureaublad op de kamer van onze dochter. Wij zijn erg tevreden.
Fam. Beekman

• Nadat onze klacht over een klein spleetje (0,5 cm) opgelost is, hebben wij zeer veel plezier van onze tafel. De tafel heeft
nog een klein beetje gewerkt, gelukkig was dit zeer minimaal. Wij zijn erg tevreden over de vriendelijke en snelle
service.

Fam. Boekensteijn

• Ik merkte een snelle en goede service op. Ik had meer keuze aan onderstellen verwacht, doch ik ben erg tevreden.
Mw. Grift

Silvijn Wonen: Een leuke gelegenheid om te gaan kopen!