Woonwinkel vol inspiratie

Silvijn Wonen Soest houten giraf

Uw tafelspecialist
Bij Silvijn Wonen vindt u altijd uw maatje! In onze woonwinkel staat een greep uit onze ruime collectie tafels. Ons hele aanbod vindt u in onze webshop. Wij bieden een ruime keuze aan boomstamtafels, houten eettafels, bartafels, sidetables, salontafels en bijzettafeltjes. Wij kunnen ook een tafel op maat voor u maken, ga voor meer informatie hierover naar onze pagina maatwerk.

Woonaccessoires
In onze woonwinkel vindt u tevens een ruim aanbod aan grote en kleine woonaccessoires en cadeau-artikelen. Zowel voor gebruik binnen als buiten op het terras of in de tuin. Zo hebben wij diverse stoere lampen staan, gemaakt voor boomstronken, originele hanglampen, houten en gietijzeren beelden, siersmeedwerk, barkrukken en krukjes, wanddecoraties, manden, houten en metalen tekstborden, kleedjes, vintage van de boerderij en lantaarns. Elke week wisselt het aanbod, dus bij elk bezoek zie je weer nieuwe artikelen.

Een aantal van onze woonaccessoires zijn te bestellen in onze webshop. Bestel ze online en betaal bij afhalen of aflevering.

 

Lantaarns Soest Silvijn Wonen Soest glaswerk Silvijn Wonen Soest metalen vogels
Verlichting Boomkruin glaswerk Metalen beelden
Silvijn Wonen Soest woonwinkel Silvijn Wonen Soest houten kattenpaal Silvijn Wonen Soest boomstamlamp Silvijn Wonen Soest tekstborden
Sfeervolle winkel Kattenpaal Boomstamlampen Houten tekstborden
Silvijn Wonen Soest houten paddestoelen Silvijn Wonen Soest curiosa Silvijn Wonen Soest draadmanden
Houten paddestoelen Verrassende items Draadmanden
Silvijn Wonen Soest serveerplanken XXL Silvijn Wonen Soest vintage Silvijn Wonen Soest houten vogel Silvijn Wonen Soest wijnrek
Serveerplanken XXL Vintage Houten beelden Wijnrekken
Silvijn Wonen Soest krukjes Silvijn Wonen Soest kleedjes Silvijn Wonen Soest natuurstenen wasbakken
Krukjes Kleedjes Natuurstenen wasbakken

Serveerplanken
Voor thuis en de horeca maken wij serveerplanken in opdracht. Ze zijn zeer praktisch en decoratief op tafel bij het serveren van een kaasplankje, worst, brood en tapenades. Elke plank is handgemaakt en daardoor uniek! Niet één is hetzelfde! Wij maken ze nòg persoonlijker met een door ons handgeschreven tekst en/of uw logo.

De plank groter? Kleiner? Tekst? Logo? U mag het invullen, we maken het zoals u wilt en zoveel u er wilt.

 

Silvijn Wonen Soest serveerplanken Silvijn Wonen Soest serveerplanken Silvijn Wonen Soest serveerplanken
Handgegraveerd Verschillende afmetingen Verschillende modellen

 

Silvijn Wonen Soest wanddecoratie

Silvijn Wonen: Een leuke gelegenheid om te gaan kopen!