Magma designhaarden Soest

Tuinhaarden

Silvijn Wonen levert prachtige houtgestookte design tuinhaarden in handgemaakte kwaliteit. Alle modellen zijn door de leverancier zelf ontworpen en worden in hun eigen werkplaats geproduceerd, met de doelstelling het creëren van een bijzonder vormgegeven terrashaard met optimale verbrandingsmogelijkheden en stralingswarmte.

De design tuinhaard is het absolute topmodel, zowel in vormgeving als functionaliteit. Door middel van de innovatieve Clean Burn Technologie geeft deze heerlijk veel stralingswarmte welke, doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een ontsierende kachelpijp, circuleert in de kachel en naar voren wordt gestuwd.

Deze terraskachel is verkrijgbaar in twee verschillende formaten en drie staal soorten en is uitgevoerd met een 3mm dikke stalen onderplaat. Er zijn diverse accessoires verkrijgbaar bij de Magma Tuinhaard, zoals een barbecue rooster met op maat gemaakte standaard.

Wilt u ook genieten van lange, warme zomeravonden en bent u op zoek naar een unieke én voordelige tuinhaard, bekijk ze in onze woonwinkel en neem rechtstreeks contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Silvijn Wonen: Een leuke gelegenheid om te gaan kopen!