Uitnodiging opening Silvijn Wonen Soest

Opening

Op dinsdag 5 februari 2019 opent Toon van Doorn zijn tweede winkel in het voormalige pand van Metz aan de Van Weedestraat 90. Dit aan de overzijde van onze huidige winkel.

Unieke meubels: live online!
In het nieuwe winkelpand en live online, vindt u elke week een compleet nieuwe en unieke collectie meubels, zoals stoere tafels, boomplaattafels, kasten, tuinmeubilair en banken. Iedere maandag start de verkoop met scherpe prijzen. Dagelijks stijgt de korting met 8%, tot wel 48% op zondag! Wees er dus op tijd bij, want weg=pech!

Uniek concept: geen verkoper!
In deze nieuwe winkel zal geen verkooppersoneel aanwezig zijn. Maar u zult zich zeker welkom voelen! U kunt er op uw gemak rondkijken. In de winkel is een koffiecorner en op de laptop kunt u snel en eenvoudig uw bestelling invoeren. Mocht u toch vragen hebben, dan kunt u altijd even bellen. Dat vinden wij geen probleem, wij helpen u graag verder.

Nieuwsgierig? U bent van harte welkom om de feestelijke opening bij te wonen. Kom langs en laat u verrassen!

Unieke voortzetting: ambachtswinkel!
Onze huidige winkel op de Van Weedestraat 251a in Soest wordt een bemande ambachtswinkel. Hier kunt u oude meubels een tweede leven laten geven. Daarnaast blijft hier een ruim aanbod aan sfeervolle decoraties, woonaccessoires en houten serveerplanken te koop. Volg ons en blijf op de hoogte!

Silvijn Wonen: Een leuke gelegenheid om te gaan kopen!