Bestel onze tafels eenvoudig online

Voorraadverkoop 50% korting op tafels soest

Tafels bezichtigen
Wilt u één van bovenstaande tafels in het echt komen bekijken? Kom dan langs in onze winkel aan de Van Weedestraat 90 in Soest. Op verzoek loopt onze verkoper met u mee naar ons depot op de Van Weedestraat 251a waar onze overige tafels staan uitgestald.

Coronavirus
I.v.m. de maatregelen die in acht moeten worden genomen rondom het coronavirus, laten wij slechts één persoon of familie toe in onze winkel en in ons depot. Tevens verzoeken wij bezoekers om anderhalve meter afstand tot onze medewerkers te houden. Wij danken u voor uw begrip en medewerking.

Koop in onze winkel of bestel online
Wilt u een tafel die bij ons in de winkel staat online bestellen? Dat kan eenvoudig via onze website. U betaald pas bij het afleveren of ophalen van de tafel.

Volg de onderstaande stappen:

U ontvangt een bevestigingsmail met uw ingevulde gegevens. Er wordt contact met u opgenomen om een aflever- en betaalafspraak te maken. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze informatiepagina.

Met het bevestigen van uw aankoop gaat u akkoord met onze aankoopvoorwaarden. Ook wijzen wij u graag op onze garantiebepalingen.

Silvijn Wonen: Een leuke gelegenheid om te gaan kopen!