Informatie

Zomersluiting
Tot en met zondag 11 augustus zijn onze beide winkels aan de van Weedestraat gesloten. Uiteraard blijven we wel ‘live online’ en kun je de tafels blijven bestellen of kun je een afspraak maken om ze te bezichtigen. Neem gerust contact met ons op.

Onze winkel in Soest … zonder verkoper!
Een uniek concept: de eerste winkel in Nederland zonder verkoper! Onze winkel aan de Van Weedestraat 90 in Soest biedt een wekelijks wisselend aanbod van unieke meubels, maar ook artikelen als lampen, kachels, barbeque’s en houtsierwerk. U kunt deze collectie in onze sfeervolle winkel in alle rust en onder het genot van een kopje koffie bewonderen. Meubels bestellen doet u eenvoudig online op onze laptop. De overige artikelen kunt u bestellen via mail, telefonisch of met een bestelformulier.

Hoe bestel ik online een tafel?

Volg bovenstaande stappen. U ontvangt een bevestigingsmail met uw ingevulde gegevens. Er wordt contact met u opgenomen om een aflever- en betaalafspraak te maken. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze informatiepagina.

Bekijk ook onze meubels in magazijn live online.

Met het bevestigen van uw aankoop gaat u akkoord met onze aankoopvoorwaarden. Ook wijzen wij u graag op onze garantiebepalingen.

Silvijn Wonen: Een leuke gelegenheid om te gaan kopen!