Ambachtswinkel

Meubelrenovatie
In onze ambachtswinkel aan de Van Weedestraat 251a in Soest (naast de Action) kunt u oude tafels en meubels laten renoveren. Een prachtige manier om een dierbaar meubelstuk een tweede leven te geven.  Zo kunt u uw oude meubel op laten knappen of er juist iets anders van laten maken. Hieronder ziet u foto’s van een oude tafel die is ingekort en gerenoveerd als sidetable.

Originele oude tafel

Werk in uitvoering

En een nieuwe oude sidetable

Grafmonument van houtGrafmonumenten
Of het nu gaat om een groot grafmonument of een gedenkmonumentje voor je huisdier in je achtertuin, met veel zorg en aandacht wordt voor u een bijzonder en uniek grafmonument gemaakt. Een prachtig stuk boomplaat met de hand gegraveerd. Het ontwerp wordt met u besproken en de teksten uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Het houtwerk wordt kundig afgewerkt zodat het bestand is tegen weer en wind.

Grafmonument voor huisdier

Woonaccessoires
Tevens verkopen wij in de ambachtswinkel een ruim aanbod aan decoraties, woonaccessoires en serveerplanken. Zowel voor begruik binnen als buiten op het terras of in de tuin. Laat u verrassen door ons ruime aanbod aan lampen, beelden, kussens, kleden, manden, tekstborden, krukjes, kisten, vintage van de boerderij en lantaarns.

Serveerplanken
Voor thuis en de horeca maken wij serveerplanken in opdracht. Ze zijn zeer praktisch en decoratief op tafel bij het serveren van een kaasplankje, worst, brood en tapenades. Elke plank is handgemaakt en daardoor uniek! Niet één is hetzelfde! Wij maken ze nòg persoonlijker met een door ons handgeschreven tekst en/of uw logo.

De plank groter? Kleiner? Tekst? Logo? U mag het invullen, we maken het zoals u wilt en zoveel u er wilt.

Meubels
Onze meubels staan nu in onze nieuwe vestiging aan de Van Weedestraat 90 (voorheen Metz). Bekijk en bestel online onze winkelvoorraad en magazijnvoorraad. Informatie over deze bijzondere en unieke woonwinkel vindt u hier.

Impressie van Silvijn Meubels:

Impressie van de Zomerfair op Paleis Soestdijk:

Te koop in onze ambachtswinkel:

 


Welkom

Krukjes

Kussens

Kistjes

Drinkbak

Lantaarns

Decoraties

Bellen

 


Tekstborden

Boomkruinen

Lampen

Flessen

Emmers

Vintage

Hanglampen

Natuurstenen wasbakken

Kisten

Silvijn Wonen: Een leuke gelegenheid om te gaan kopen!